Kokoru - Hadiah Istimewa yang Unik Special untuk Si Istimewa

Join Us On Facebook. Click the Like Button Below

Seni Kreatif Kokoru - Hadiah Unik untuk Seseorang Istimewa Mahu membangunkan Pemikiran & Kesabaran Anak-anak Anda? Uji Kreativiti dan Imaginasi Otak Anda Seni Kokoru - Hobi Baru Paling Hangat Di Era Ini Kokoru Berwarna-warni- Membangunkan Imaginasi
FAQ
Dapatkan Katalog PERCUMA!
Dapatkan Katalog PERCUMA!
Mengenai kami (Laman)

Mencari hadiah istimewa untuk harijadi atau perkahwinan sentiasa mencabar. Tiada idea?
Bunga ajaib dari Secret Garden (juga dikenali sebagai Little Flower) adalah pilihan terbaik untuk semua majlis. Berikan kejutan kepada mereka dan meninggalkan memori manis untuk mereka.
Ingin menghiaskan pejabat atau meja kerja supaya menjadi lebih menyegarkan? Bunga yang berwarna-warni pasti mengubah setiap sudut.
Menghadapi masalah menanam tumbuhan? Kadang kala, menanam kaktus juga sangat leceh! Diproses dengan Teknologi Jepun, 100% BUNGA TULEN. Little Bunga sangat mudah untuk dijaga dan boleh bertahan selama 10 tahun.
Sangat mudah untuk dijaga. Little Flower tidak perlu tanah, baja atau cahaya matahari. Dengan hanya sedikit kabus dari udara bunga juga akan mekar. Saiz bunga berubah mengikut kelembapan sekitarnya. Mekar apabila kering, kucup apabila lembap. Hanya semburkan / taburkan sedikit air seminggu sekali. Jangan menggantikan penutup apabila bunga masih basah.

Little Flower sebagai hadiah cenderamata anda untuk semua majlis. Tumbuhkan satu pasu bunga ajaib sekarang sebagai haiwan kesayangan terbaru anda 

Little Flower oleh Secret Garden, bunga ajaib untuk orang moden.